Születésnapi ajándékötlet

Születésnapi ajándékötlet

Tagja vagyok egy női közösségi fórumnak, ahol hasznos tippekkel látjuk el egymást, és eszmét cserélünk hétköznapok ügyes-bajos dolgairól, divatról. Egyik délután azzal a problémával fordultam a többi fórumozó felé, hogy nem tudom mit vehetnék legjobb barátnőm születésnapjára. Számtalan remek tipp érkezett, míg végül a www.annataska.hu weboldalon ráleltem a tökéletes ajándékra.

Egy bordó színű, olasz válltáskára leltem a különlegesebbnél különlegesebb táskák sorában. Barátnőm a táskák nagy rajongója, és ehhez hasonló darab még nincs a repertoárjában. Krokodilbőr utánzatú mintája különleges és vagány hatást kelt, közepes méretű, és nagyon praktikus zsebekkel ellátott. Egy merev pánt ível át a táska tetején, egy fogantyú, amit megragadva gond nélkül viheti majd kézben is, ha úgy szeretné. A vállra illeszthető pánt vékony és állítható. A bordó szín egyáltalán nem harsány, inkább egy mélyebb tónusú, barnás árnyalat, mely remekül illik barátnőm komoly, és nagyon egyedi személyiségéhez.

www.annataska.hu

A www.annataska.hu főkategóriái között észrevettem, hogy kapható a táskákon kívül öv és pénztárca is. Gondoltam kiegészítem a táskához illő darabokkal, így egy egész szettet kaphat végül ajándékba. Egy vörösesbarna bőr öv, visszafogott ezüst színű csattal ideális választásnak tűnt. A szélessége 2,8 cm, a hosszúsága pedig 115 cm, ennek ideálisnak kell lennie, ugyanis lemértem egy saját övem, és az megfelelt ennek. A barátnőm méretei pedig azonosak az én méreteimmel, így ennek megfelelőnek kell lennie, az ízlése terén pedig egyértelműen telitalálat.

Már csupán a pénztárca maradt hátra, de a www.annataska.hu ezen a téren is bővelkedik kínálatban, így nem volt okom aggódni. Egy nagyon esztétikus, a táska színéhez illeszkedő pénztárcát választottam, melyben remekül elférnek az iratok is, és nagyon praktikusan van benne kialakítva a sok kis belső tároló.

Ezzel a három darabbal már igazán stílusos lesz a megjelenése, engem pedig boldoggá tesz, hogy olyan ajándékot adhatok, ami valódi minőséget képvisel. A www.annataska.hu termékeiről pedig ez teljes mértékben elmondható. A rendelést hamar megkaptam, és amint a kezembe vettem a darabokat, végképp meggyőződtem róla, hogy nagyon szuper kiegészítőket sikerült rendelnem. A színek, az anyagok minősége, az erős varrás és a merevítések is arról árulkodnak, hogy bőven megérték az értük fizetett árat, mely egyébként felettébb kedvezményes. Hálás vagyok a tippért, amit a közösségi fórumon kaptam.

A vásárlás után bónusz pontokat kaptam az oldalon egy hűségprogram keretein belül. A legközelebbi rendelésem alkalmával ezek jóváírásra kerülnek, így jelentős kedvezményekhez lesz szerencsém hozzájutni. Úgy vélem, erre hamarosan sor kerül, mert több terméket is láttam a kínálatban, ami megfelelne a családtagjaim számára, vagy akár magamat is meglephetném eggyel. Ami biztos, hogy semmiképpen nem szeretném, ha elvesznének a pontok, mivel 180 napon belül lehet felhasználni őket. Ezt mégsem érzem zavaróan sürgető körülménynek, hiszen alig várom, hogy alkalmam legyen újra rendelni tőlük.