Szívbetegség, online patika, Panangin Forte.

Szívbetegség, online patika, Panangin Forte.

Amikor az embernek segítségre van szüksége, először mindig a hozzá közelállókat kérdezi meg, aztán ha ott nem talál választ a kérdésére, jön a tágabb környezet. Én is, mint szerintem majdnem mindenki, először anyukámat kérdezem meg, ha tanácsra van szükségem, aztán ha neki valamilyen csoda folytán nincs válasza a kérdésemre, jönnek a barátok.

Felmerült a héten egy olyan kérdésem, amilyen témában, a környezetemben senki sem jártas, így kénytelen voltam külső segítséget kérni.

Az éves kivizsgálásom során kiderült, hogy van egy enyhe szívbetegségem. Szerencsére nem komoly a dolog, de azért figyelmet igényel, hiszen a szívünk beláthatóan nagyon fontos kelléke a létezésünknek.

Mikor a doki diagnosztizálta a problémámat, azt mondta, nem kell sok mindent tennem, figyeljek oda, hogy az életmódom legyen egészséges, sportoljak, ne egyek zsíros, vagy túl sós dolgokat, és szedjem a Panangin Fortét, ami egy olyan tabletta, ami segíti a szív egészséges működését.

Nem örültem ennek, hiszen nagyon elzárkózó vagyok a gyógyszerekkel kapcsolatban, még a fájdalomcsillapítókkal szemben sem vagyok megengedő, és normál esetben ezt sem szedtem volna be, de mikor az embernek azt mondják, hogy szívbeteg, átértékeli a dolgokat, és tesz kisebb engedményeket.

Viszont, mielőtt elkezdtem volna szedni, mindenképpen ki akartam kérni mások véleményét, akiknek van tapasztalata. Mivel a családomban szerencsére senki sem szívbeteg, senki nem tudott nekem érdemben segítséget nyújtani.

Gondoltam, megpróbálkozok egy közösségi fórumon, biztosan találok valakit a nagy interneten, aki szedte már valaha ezt a gyógyszert.

Beírtam, egy fórumra, és elmondtam, mire lenne szükségem, szinte azonnal jöttek a válaszok.

Az elsők között ajánlottak nekem egy online patikát, ahol nem csak, hogy részletes leírást találtam a tablettáról, de kérdezni is tudok, ráadásul orvosoktól, és ha még ez sem lenne elég, meg is tudom rendelni a Panangin Fortét. Elképesztően örültem neki, hogy rátaláltam, és nagyon hálás vagyok az ismeretlen segítségemnek, mert egyrészt szakértőktől kérdezhettem, és így tényleg, igazán megnyugodtam a gyógyszerrel kapcsolatban, másrészt pedig megspóroltam egy csomó időt és energiát azzal, hogy nem kellett gyógyszertárba mennem. Amúgy sem vagyok egy nagy gyógyszertárba járó, hiszen, mint mondtam, sosem szedek gyógyszert, így ezen a szép szokásomon, most ezzel a betegséggel együtt sem kell változtatnom.

Mivel az online patikában meggyőztek, hogy jót teszek magammal, ha szedem, és mellékhatásokra nem kell számítanom, így elkezdtem. Eddig úgy tűnik minden rendben, és a szívem normálisan kalapál, nem rendetlenkedik. Minden úgy megy, ahogyan mennie kell. Ha más haszna nem is volt a kiderült betegségemnek, de legalább annyival gyarapodtam, hogy szívből tudok ajánlani a környezetemnek egy olyan „helyet”, ahol bátran kérdezhetnek gyógyszerekkel kapcsolatban, és tényleg, szakértőktől kapnak választ a kérdéseikre.

Nagyon fontosnak tartom, hogy ha valaki szedni kezd valamit, tájékozódjon, mielőtt elkezdi. A legtöbb gyógyszernek több a mellékhatása, mint a haszna, ezért zárkózom el én is az egész gyógyszeripartól, de természetesen belátom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor elengedhetetlen. De ebben az esetben is lehetünk felkészültek, és gondosak. A Prevenció Patikát javaslom mindenkinek!