A közösségi fórum tanácsára ezen a helyen alapítottam bt-t

A közösségi fórum tanácsára ezen a helyen alapítottam bt-t

A világunk egyre és egyre inkább az individualitásra helyezi a hangsúlyt. A kis házainkban élünk, ahonnan elvileg bárkit el tudunk érni. Én azonban azt érzem, hogy távolabb vagyunk egymástól, mint valaha. Nem igazán tudunk beszélgetésbe elegyedni és általános bizalmatlanság uralkodik az emberek között. A közvetlenül körülöttünk élőket nem is ismerjük igazán. Ez különösen egyértelmű számomra, mikor visszatérek a faluba a nagyszüleimhez és ott mindenki ismer mindenkit.

Az egyedüllét áthidalására azonban vannak már modern megoldások. Az egyik ilyen, a közösségi fórumok használata, amik akár online is elérhetők. Én nagyon szeretek ezeken böngészni. Rengeteg embert megismerhettem az egyik ilyen a felületen, akik nagyon jó tanácsokkal láttak el az élethez. Egy kicsit végre megkaphattam azt a kötődést, amit a nagyszüleimnél tapasztalok a faluban. Ha belekezdek valamibe, elsőként mindig felmegyek a közösségi fórumokra.

Így tettem akkor is, mikor bt-t akartam alapítani. Nem volt semmi tapasztalatom ebben, úgyhogy külön megkértem a fórumozókat, hogy olyan helyet ajánljanak, ahol mindenben segítenek nekem. Az egyik tag, akiben a legjobban bízok, egy topcegalapitas.eu/bt-alapitas című helyre irányított engem. Kicsit bizonytalanul rákattintottam, de nemsokára már elfelejtettem, hogy valaha is aggódtam emiatt.

A topcegalapitas.eu/bt-alapitas oldalra fellépve, egy megnyugtató színű és szép kialakítású oldal fogadott. Nagyon tetszettek a betűtípusok, amiket használtak és minden információ már az első pillanattól kezdve jól kivehető volt. Ez számomra az első jele annak, hogy egy oldal megbízható. Szerencsére a szövegeknek nem csupán a formázása, de a megfogalmazása is kiváló volt. Egyszer sem éreztem azt, hogy valaminek külön utána kéne néznem. A szöveg szakmai volt, de nem összezavaró, úgyhogy egy kis odafigyeléssel mindenki megértheti, hogy mit tud nyújtani számunkra ez a cég.

Három nagy csomag közül választhatunk a topcegalapitas.eu/bt-alapitas oldalra fellépve. A könnyebb megjegyzés érdekében jól láthatóan el vannak különítve, színes fejlécek használatával. Az egyik csomagot azoknak találták ki, akik már rendelkeznek székhellyel. Itt van pár plusz költség, ami a többiben nem található meg. A másik két csomag között pedig annyi különbség van, hogy az egyik Budapesten biztosít székhelyt a bt-nk számára, a másik pedig Újlengyelben. Ennél a két lehetőségnél ingyenes az ügyvédi szolgáltatás. Szerintem ez kiváló kezdő vállalkozók számára, hiszen amúgy sincsen korábbi székhelyünk és legalább az alapításért nem kell fizetniük semmit.

Mindhárom csomag nagyon kedvező tarifával dolgozik. Nem kell elképesztő tőkét felhalmoznunk azelőtt, hogy belevágnánk a bt. alapításba. Az árakat sem kell nagyítóval keresni, a csomagok leírása alján találhatók és szépen ki vannak emelve. Ha lejjebb tekerünk az oldalon, akkor további információkat szerezhetünk a Topcégalapításról. Nekem például nagyon tetszett, hogy adnak egy interaktív térképet, amin meg tudjuk nézni, hogy pontosan hol található a központjuk. Alatta pedig egy gyakran ismételt kérdések szegmens segíthet számunkra a tájékozódásban. Itt elmagyaráznak mindent, amire a korábbi tájékozatók során nem tértek még ki olyan részletesen. Rengeteg dolgot megtudtam ezekből, így, mikor felkerestem őket, már csak pár kérdést kellett feltennem.

Több oldalon találkoztam már azzal a problémával, hogy hosszú időn keresztül kell keresgélnem az elérhetőségeiket. Itt azonban már rögtön az oldal tetején láthatjuk a telefonszámot, amelyen elérhetjük őket. Az ügyfélszolgálat szinte mindig elérhető és nagyon kedves emberekkel beszéltem a vonal túlsó oldalán. Összességében nagyon pozitív tapasztalatom volt a Topcégalapítással és bátran ajánlom más kezdő vállalkozóknak is.