Egy jó motoros ruha tesztje a tapasztalat

Egy jó motoros ruha tesztje a tapasztalat

Nemrég meséltem arról, a fórumok hasznosságának ecsetelése közben, hogy mennyire fontos utána nézni, hogy milyen bukósisakot vásárolunk magunknak, ha motorozásba kezdünk. Ugyanígy, most kiemelném azt is, hogy nem csak a motor minősége és a sisak kell, hogy megbízható legyen, hanem maga, a teljes öltözet is.

Jómagam, annak idején, napokat töltöttem a képernyő előtt, fórumokat olvasgatva, amíg megtaláltam a megfelelő márkát, amivel kapcsolatosan a legtöbb esetben csakis pozitív visszajelzéseket olvastam. Arra gondoltam, hogy most erről is bővebben mesélek nektek, hisz ha tényleg érdekel a motorozás, akkor fontos tisztában lenni vele.

A sixgear.eu márkát szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Mielőtt bárki is megvádolna azzal, hogy csak másokat véleményét szajkózom tovább, szeretném jelezni, hogy több mint három éve használom a termékeiket és én is meg vagyok elégedve velük. Egyszerűen csak a fórumoknak köszönhetően ismertem meg őket, és most ugyanezen csatornán keresztül szeretném bemutatni nektek.

Először is, azzal kezdeném, hogy kiemelem nektek, hogy egy magyar márkáról van szó! Hány más, motoros ruházatot tervező és gyártó magyar márkát ismertek? Hát, nem sokat. Ez persze nem kell megijesszen, a monopóliumuk nem az elfuserált munkával jár együtt, hiszen, ettől függetlenül így is nagy nyomást helyez rájuk a nemzetközi verseny. Sőt, azért jöttek létre, mert az üzletekben, ahol motoros ruhákat árultak, a vevők mindig olyan igényeket által elő, amelyeknek nem volt megfelelő termék. Szóval, ha más nem is, de ez bőven bizonyítja, hogy abszolút vevő orientáltak, teljesen oda figyelnek az igényekre és az szerint tervezik meg és készítik el a ruháikat. Egyébként pedig, a Magyar Mentőmotorosok is a Sixgear termékeit viselik.

A Sixgear motoros ruhák tervezői nagyon sok mindenre oda figyelnek: a magas, vékony alkatúaktól elkezdve a molett testfelépítésűekig mindenkire, minőségi protektorokat használnak, nem csak teljesen fekete cuccokat gyártanak, praktikusan oldják meg a zsebek kérdéseit, fényvisszaverőket varrnak a ruhákra, hogy ne kelljen külön láthatósági mellényt vásárolni.

És akkor térjünk is a legfontosabb kérdésre: mit is gyártanak ők pontosan? Motoros dzsekiket és nadrágokat férfiaknak és nőknek egyaránt, motoros bőrruhákat és esőruhákat, kesztyűket és más kiegészítőket, valamint csizmákat szintén mindkét nem képviselőinek.

Nekem többek között két dzsekim is van tőlük (különböző időjárási viszonyokra), valamint egy nadrágom és kesztyűm. Mindegyik évek óta nagyon jól szolgál, és alig látszik rajtuk az elhasználtság. A Sixgear termékei nem azért készülnek, hogy hamar tönkre is menjenek: ők a tartósságra koncentrálnak, hiszen a motorosok érdekeit nézik.