Közösségi fórumon írtam le mennyire elégedett vagyok

Közösségi fórumon írtam le mennyire elégedett vagyok

Többször szoktam fórumokat nézni és ha tudok magam is válaszolok kérdésekre. Néhány hete olvastam egy olyan történetet, hogy stressz hatásra alvászavar jelentkezett egy hölgynél és nem tudja mitévő legyen. Persze nekem mindjárt volt több ötletem is és arra gondoltam, válaszolok neki és remélem segíteni is tudok.

Magam is régóta használok magnéziumot és mindenkinek csak ajánlani tudom. A biocity.hu weboldalon több termék is elérhető többféle formátumban és mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt. Nekem is sokáig problémát jelentett, hogy nem tudtam jól aludni egy stresszesebb időszakban. Személy szerint a Natur Tanya vegán magnéziumot tartom nagyon jónak, persze rengeteg van még az oldalon, amik szintén hasznosak.

Nehéz még egy olyan csodaszert találni mint a magnézium, amit szellemileg és testileg is segít bennünket. Mióta ezt szedem jobban alszom és napközben is jobban érzem magam, ami hatással van az egész napomra. Persze azt is próbáltam kifejezni, hogy még egy ilyen étrend kiegészítő szedése mellett is nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a táplálkozásunkra.

A biocity.hu-n megtalálhatjuk azokat a termékeket, melyek abban segítenek, hogy jobban és egészségesebben étkezzünk amellett, hogy nem mondunk le azokról a dolgokról, amiket szeretünk. A személyes kedvencem, az a rágcsálnivalók, édesség fül alatt található, hiszen miért is kellene lemondanunk bármiről csak azért, mert az finomság.

Hogyan vásárolj

Persze azonnal beléptem a hűségprogramba, mert további kedvezményekben szerettem volna részesülni. Erre mindenkinek lehetősége van és a hírlevélre való feliratkozással biztosíthatod, hogy nem maradsz le semmiről, minden új termékről és akcióról azonnal értesülsz.

A termékeket persze kérheted házhozszállítással, ami ingyenesen igénybe vehető 12900 forint feletti vásárlás esetén. Ezen kívül Pick Pack Pontra is tudod kérni a csomagot, ha nem tudod megoldani, hogy otthon legyél, amikor a termékek megérkeznek. Ha kisebb rendelést szeretnél leadni, akkor Csomagpontra már 6900 forinttól tudsz ingyenesen rendelni és az országban több mint 300 helyen fel lehet venni a rendelést.

Személy szerint az tetszik a legjobban, hogy valaki másnak is tudsz ajándékot küldeni, de mégsem kell tízezreket ráköltened. Előre fizetés esetén neki csak fel kell vennie a csomagot. Közeleg a karácsony és arra gondoltam, hogy egyik barátnőmnek egy bio adventi tea kalendáriumot fogok venni, mert többfélét is találtam biocity.hu-n. Arra gondoltam, hogy e mellé még választok neki egy dezodort vagy egy szappan és testápolót és elküldöm neki ajándékba. Persze tudom, hogy nagyon fog neki örülni, bármit is küldök erről a weboldalról, mert ő is odafigyel arra, hogy mit használ.

Személy szerint a Winni’s mosószer szeretném kipróbálni, mert nagyon érzékeny a bőröm és könnyen kiszárad. A termékleírásban azt olvastam, hogy különösen jó tisztító hatású és a csomagolás is Eco-pack vagyis újrahasznosítható. Számomra nagyon fontos, hogy olyan termékeket használjak, amelyek nem szennyezik a környezetet.

Ami igazán fontos

Persze a válaszom nagyon hosszúra sikeredett, viszont ha valóban érdekli, akkor biztosan el fogja olvasni. Fontos volt számomra, hogy elmondjam mennyire fontos az, hogy valaki testben és lélekben is békére találjon. Ezt nehéz néhány sorban kifejezni viszont az csak egy kezdeti lépés ha részben változtatunk, viszont ha teljesen át tudjuk formálni életünket, akkor jönnek majd az igazi eredmények.

Az biztos, hogy nagyon sok múlik azon, hogy mi mit szeretnénk viszont a biocity.hu nagyon sokat tud segíteni az első lépések megtételében.