A fórumos szerepjáték és a nedves popsitörlő története

A fórumos szerepjáték és a nedves popsitörlő története

Ugyan manapság már nem annyira népszerű a fórumos szerepjátékozás, mint pár éve, de azért én még gyűröm az ipart. Ha másnak nem is, de írásgyakorlatnak mindenképp jó, és a közösség is nagyszerű… Jó, a legtöbb helyen az. Az egyik ilyen szerepjátékozás során kaptam például arra is választ, honnan lenne a legjobb popsitörlőt rendelni, olcsón, de mégis minőségit.

Épp egy küldetés közepén voltunk, és nagyban beszélgettük, hogy akkor most, ki melyik helyzetre mit szeretne lépni, és ilyenkor persze minden más is téma, és valahogy fel sikerült hoznom, hogy ugyan kéne popsitörlő is, meg pelenka, meg hasonlók, de a drogériákban olyan drága. Ráadásul így a vírus közepén, mikor naponta közel háromszáz ember hal meg, nem is igazán vágyom azokba a pici üzletekbe. Szóval az egyik játékostársam belinkelt nekem a lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo oldalt, hogy nézzek szét ott, hátha ez nekem bejön.

Ahogy véget ért az aznapi skype beszélgetésünk, rá is kattintottam a linkre, hogy szétnézzek az oldalon. Azt kell, hogy mondjam, nagyon pozitívan csalódtam, vagy mondjuk úgy jobban is reménykedhettem volna az oldal sikerében. Persze, ezt akkor konkrétan még nem tudtam, mikor az első rendelésemet leadtam, de később elég gyorsan egyértelmű lett, hogy én bizony (legalább addig, amíg a gyerekek kicsik) én itt törzsvásárló leszek. Ugyan egyik termék sem (már ami a pelenkákat és popsitörlőket illeti) ismert márkájú, de az áruk és a minőségük is nagyon jó volt.

Aki esetleg először rendel, mint én, annak az ingyenes szállításos csomagokat tudom ajánlani. Ezekben általában van pelenka is meg popsitörlő is, és csak kicsivel van 8 ezer forint fölött. Mivel 5 ezer forint alatt innen (sajnos, nem sajnos) nem lehet rendelni, legalább így megéri spórolni.

A kiszállításnak két lehetősége van: GLS vagy saját futárszolgálat, bár az utóbbihoz Pest megyeinek kell lenni, mert csak ott működik. Ez amúgy utánvét szempontjából is olcsóbb, de havonta csak egy kimondott napon közlekedik, amit az oldalon le lehet követni. Akik nem pestiek, vagy Pest megyeiek, azok csak GLS-sel tudnak rendelni, és az utánvét díja 400 froint, így az össz kiszállítás olyan 1600 forint még pluszba. Viszont azt is számításba kell venni, hogy a termékek olcsóbbak, mintha drogériába vennénk meg a nagyon márkásat.

Ez már mindenkinek saját döntése, hogy rendel-e vagy sem. Egy ránézést viszont mindenképp megér, lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo.