A legjobb fórumra tévedtem, mikor szemránckrémet kerestem

A legjobb fórumra tévedtem, mikor szemránckrémet kerestem

Mindenki máshogy áll hozzá egy vásárlásnak. Valakinek nagyon könnyen megy és könnyed ad ki pénzt a kezéből, viszont én inkább a spórolósabb fajtához tartozom. A bőröm meglehetősen száraz és érzékeny ezért persze már több mindent kipróbáltam és még semmivel sem voltam igazán elégedett. Számomra nem az a jó krém, ami százezrekbe kerül, hanem ami használ is.

Arra gondoltam, hogy teszek egy próbát és megnézem, hogy másoknak mik a tapasztalataik és talán egy jó kis szemránckrémet is találok magamnak. Sokáig keresgéltem és tapasztalatokat olvasgattam. Szeretek egy dologra többször is rákeresni. Egy idő után rátaláltam egy weboldalra, ami három krémet hasonlított össze.

Ezen az oldalon három olyan krémet vagy szérumot tesztelnek mely egyszerre ígéri azt, hogy eltünteti a sötét karikákat, a táskákat és a ráncokat is a szem alól.

Lássuk mit ígérnek

Az első tesztelési szempont az volt, hogy mit ígér egy-egy szemránckrém a kipróbálónak. Az első 2 perc alatt hat és 6-9 órán keresztül tart. A második néhány perc alatt hat és akár 10 órán keresztül tart. A harmadik, a Laumar InstanTense Plus 3-5 perc alatt hat és 6-10 órán keresztül tart viszont tartós használat esetén általánosságban csökkentheti a ráncokat.

A vélemények az első krémmel kapcsolatban, hogy szárítja a bőrt, mert úgy simítja ki, hogy közben vizet von ki belőle. Ez nem lehet túl kellemes érzés. A vélemények szerint a második készítmény rövid távon hat, viszont inkább elfedi a ráncokat, mintsem kisimítja őket. A karikás és sötét szemen viszont egyáltalán nem segít. A harmadik, a Laumar InstanTense Plus szemránc szérum hozta a legjobb eredményt. Mind a három kritériumban eredményesnek bizonyult.

A tesztelés

Az első krém teszteléséről nem lehetett információt találni a honlapján, mint hogy arról sem, hogy milyen a hosszú távú hatása a bőrre. A második szérum esetében lehet találni független vizsgálatokat, viszont a hosszú távú hatásai ennek sincsenek megemlítve az oldalukon. A harmadik InstanTense Plus szérum több klinikai tesztelésen is átesett és kiderült, hogy kiváló az okuláris toleranciája. Ez a három szemránckrém közül az InstanTense Plus szérum az egyetlen, ami tartósan segít csökkenteni a ráncokat és a szem alatti karikákat.

Ár szempontjából az első krém a legdrágább. Még akciósan is 1 ml 1400 forintra jön ki és ampullás kiszerelésben kapható. A második termék ára 1 ml-re kb. 1000 forint, viszont a kiszerelés elég kicsi, csak 8 ml ezért csak körülbelül két hétre elegendő szérumot tartalmaz. A harmadik termék már nagyobb, 25 ml-es kiszerelésben kapható. Ára 1 ml-re lényegesen olcsóbb, 570 és 720 forint között mozog, attól függőn, hogy akciós-e a szérum.

Ezek alapján megfigyelhető, hogy nem a legdrágább krém hozza a legjobb eredményt, hanem jelen esetben a legolcsóbb. Természetesen nem csak azért használunk szemránckrémet, hogy eltüntessük a ráncokat majd visszajöjjenek, hanem azért, hogy tartós eredményt érjünk el. Az InstanTense Plus szérumot rendkívül gyors kiszállítással már akár másnap kipróbálhatod és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően, nem kell aggódnod ha ezt mégsem neked találták ki.

A weboldalon még rengeteg véleményt találsz és a gyakori kérdések fül alatt pedig megtalálod azokat a válaszokat, amikről még nem esett szó és felmerült benned. Persze én is azonnal megrendeltem a szérumot miután elolvastam a cikket és azóta is nagyon elégedett használója vagyok. Sokkal jobban nézek ki és magabiztosabb lettem. Ki gondolta volna, hogy ilyen ereje van egy szemránckrémnek.