Egy közösségi fórumon ajánlottak egy jó webáruházat

Egy közösségi fórumon ajánlottak egy jó webáruházat

Már generációk óta van egy családias éttermünk, aminek van weboldala is és a közösségi médiában is hirdetjük magunkat. Nagyon jól is megy az üzlet és sok a visszatérő vendégünk is. Amikor átvettem az étterem vezetését, egy vizit alkalmával listába gyűjtöttem, hogy mi mindenre fér rá a felújítás és mi az, amit ki kell cserélni. Ezután körülnéztem egy közösségi fórumon, ahol vendéglátósok szoktak tapasztalatot cserélni. Kaptam is egy nagyon klassz tippet.

Ez a vendéglátós fórum azért egy nagyon jó dolog mert tényleg hasznos információkat tudunk megosztani egymással. Az egyik jó hírű étterem tulajdonosával beszélgettem és rákérdeztem, hogy tud-e esetleg tanácsot adni gépesítés terén. Mondta, hogy persze, ő nagyon ajánlja az rdealer webáruházát mert, mielőtt megnyitotta az éttermét onnan szerezte be a szükséges gépeket. Azt mesélte, hogy minden szempontból nagyon korrektek voltak és teljesen meg volt elégedve a szolgáltatásukkal.

Úgy voltam vele, hogy akkor én is megnézem magamnak az rdealer kínálatát. Még aznap sort is kerítettem rá, hogy átböngésszem az oldalukat. Az ismerősömnek igaza volt, valóban hatalmas választék volt az rdealer webshopjában és első ránézésre körülbelül volt minden, amire csak szükségem lehetett. El is kezdtem átnézni sorban a kategóriákat, hogy még véletlenül se maradjon ki semmi a rendelésből. Jó, mondjuk a csomagolástechnika fület kihagytam mert olyasmire nincs nagyon szükségünk. Már az előkészítő gépeknél találtam vagy 5-6 terméket, amire rögtön lecsaphattam. Nagyszerű érzés volt, hogy még az is lehet, hogy ezen az oldalon tényleg mindent megtalálok. Folytattam tehát a válogatást.

Megújul a családi éttermünk

Az előkészítő gépek közül pucolókat, botmixerek, turmixokat, tésztanyújtókat, szeletelőgépeket és zöldség-gyümölcs mosókat/előkészítőket vettem. Ezt követően a húsipari gépek között nézelődtem az rdealer oldalán. Itt is sikerült megtalálni azt a néhány terméket, amire szükség volt az étteremben mert a régit ki kellett szelektálni. Elgondolkodtam a fagylaltkészítő gépen is, de úgy voltam vele, hogy azt majd inkább legközelebb. Az rdealer webshopjában a következő kategória a hűtés-fagyasztás volt. Innen szerencsére nem kellett túl sok minden, mert a régi hűtőink-fagyasztóink többnyire még működtek, talán csak egyet-egyet kellett kidobnunk.

Ezt követte az ital készítők fül, ahol szintén érdekes termékekre bukkantam. Igazából innen is elég volt egy citrusprést kiválasztanom, mert a többi idetartózó eszközből volt még az étteremben működőképes példány. A kiegészítők oldalát nagyon élveztem mert itt tudtam összeválogatni a sok kis apróságot, amiket normál esetben több helyről kellene összevadásznom. Nagyon élveztem a vásárolgatást az rdealer oldalán mert tényleg minden megtalálható volt, amire az éttermem konyhájának szüksége lehetett. A mosogatás kategóriánál végre megtaláltam azt a mosogatógépet, amire már régen vágytam. A sütés-főzés, illetve a sütőipari gépek kategóriánál még betettem néhány dolgot a kosárba úgy, mint fritőzt, tűzhelyt, lángossütőt, dagasztógépet, robotgépet, melegentartót és még pár “apróságot”.

Végre minden működik a konyhában

A rendelés leadása után már csak a szállítást kellett leszervezni, illetve rá akartam kérdezni a garanciális tudnivalókra. Telefonon keresztül az rdealer munkatársával leegyeztettem ezeket a dolgokat és így már minden sínen volt. A megbeszélt időre minden megérkezett, amit az rdealer-től rendeltem. Nagyon örültem neki, hogy minden épségben és hiánytalanul megjött, mert már közeledett az étterem újranyitásának az időpontja. A beszerelést követően mindent kipróbáltunk, hogy működik-e nehogy élesben legyen fennakadás. De az rdealer termékei kiállták a próbát, így most már nem volt akadálya, hogy újra teljes gőzzel törjön előre a családi éttermünk.