A közösségi fórumoknak hála emlékezetessé válik az esküvőm

A közösségi fórumoknak hála emlékezetessé válik az esküvőm

Három hónappal ezelőtt kérte meg a barátom a kezemet és rögtön neki is láttunk az esküvőszervezésnek. Az első és legfontosabb számunkra a helyszín volt, mivel a családtagjaink az ország különböző pontjain élnek és mindenképpen olyan helyet szerettünk volna, ami mindenki számára megfelelő. Sokat böngésztem az utóbbi időben a különböző közösségi oldalakat és fórumokat ötletekért. Mindig szuper ötleteket adnak a kifejezetten esküvői témában jártas szakemberek, de azok is akiknek már volt esküvője és megosztja tapasztalatait másokkal. Évek óta elképzeltem, hogy az esküvőmön lesz virágos háttér a fotózkodáshoz. Annyira romantikus és szép, közben pedig nagyon illene az általunk választott vintage helyszínhez is. Tulajdonképpen mindent a közösségi fórumokról szedtem, hiszen a vőlegényemmel szerettük volna a legköltséghatékonyabban megoldani az esküvőt és rengeteg saját készítésű dekorációt kerestünk, amit a lagzin fel tudunk használni. Kezdjük a plafonról lelógó befőttesüvegekkel, amikben led világítósor van, ami majd megadja az este romantikus hangulatát. Az asztalokon fa alátéten szépen sorakoznának a virágok és a gyerták és természetes a letisztult névkártya, amely az ülőhelyet jelöli.

Szerettem volna minél emlékezetesebbé tenni, ezért gondolkoztam azon, hogy külön fényképezőgépet is teszek ki egy asztalra, hogy mindenki bátran használja egyéni fotók/selfie-k miatt. Ugyanakkor rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg mindenki a saját telefonját használná a célra. Viszont az egyik közösségi fórumon szembejött velem egy nagyon érdekes ajánlás. Az egyik fórumozó leírta a tapasztalatait egy selfiegép nevű cégről, akiktől bérelt egy selfie boxot.

fotósarok esküvőre

Azonnal rákerestem, hiszen egy fotósarok esküvőre remek ötlet lehetne. A selfiegep.hu oldalon minden információ megtalálható és nagyon megfogott az egész. A gépről azt kell tudni, hogy rendkívül egyszerű használni, hiszen csak meg kell érinteni a képernyőjét és már készíti is a képet, amit rögtön ki is nyomtat. Már el is képzeltem, hogy a régen vágyott virágos hátterem előtt fotózkodnak a vendégeim.

Mivel semmi jó elrontója nem vagyok ezért amikor olvastam, hogy a cég biztosít parókát, maszkot is a selfiegép mellé, akkor rájöttem, hogy személyre szóló maszkokat is készíthetnénk a férjemmel, hogy még emlékezetesebb lehessen az esemény. Természetesen így fotóalbummal is készülnöm kellett, amibe rögtön bele is ragaszthatják a vendégeink a képekeit nekünk címezve. Évekkel később a legszebb emlékeink közé fog tartozni, ebben biztos vagyok.

Megbeszéltem a férjemmel, hogy nekem ez a gép kell akármit is mond. Szerencsére nem volt semmi problémája az ötlettel, sőt már gondolkozott is azon hogyan lehetne megoldani az egészet. Mivel nem tudtam hány órára is béreljem a gépet, ezért egyelőre csak a 4 órás időszakot jelöltem be a cégnek, úgyis lehet hosszabbítani rajta. Külön tetszett, hogy a gép mellé jár egy segítő személy is, aki elmagyarázza a vendégek számára hogy működik, ha valakinek nehéz lenne a használata.

Jövő nyáron lesz az esküvő úgyhogy most még érdemben nem tudok beszámolni a gépről és annak tapasztalatairól, habár érdemes lehet ellátogatni a közösségi oldalukra is, hiszen rengeteg pozitív véleményt lehet olvasni róluk. Mindenesetre úgy gondolom, hogy remek ötlet egy fotósarok esküvőre, amivel emlékezetessé lehet tenni az eseményt.