Egy közösségi oldalnak köszönhetően bukkantam rá az új otthonomra

Egy közösségi oldalnak köszönhetően bukkantam rá az új otthonomra

A fiatal generációkra az jellemző mostanság, hogy állandóan a telefonjukon lógnak, chatelnek, böngésznek, szinte eggyé olvadnak a mobiljukkal. Az idősek szerint semmi hasznosat nem tanul a fiatalság, ha folyton csak a telót nyomogatják, de ez nem igaz. A telefon, azon belül is az internet rengeteg lehetőséget tartogat magában. Én is egy közösségi oldalnak köszönhetően találtam meg az álomotthonom. Hogy hogyan történt ez? Azt most elmesélem nektek.

Mindig nálam van a telefonom, hisz azon keresztül tartom a kapcsolatot a barátaimmal, rokonaimmal, csoporttársakkal, munkatársakkal. Több közösségi oldalon is fent vagyok, mondjuk azokat csak böngészésre, olvasgatásra használom, én magam nem nagyon szoktam megosztani semmit a nagyközönséggel. Mióta új lakást keresek, több eladó lakásos csoportba is beléptem, hátha rábukkanok a tökéletes otthonra. Ez így is történt, a közösségi média segítségével megoldódott a problémám.

Egyik délután, miközben hazafele tartottam a buszon vidékre Budapestről, munka után, az egyik ilyen csoport bejegyzéseit olvasgattam. Egy srác posztolt egy linket, ami a Nextapró oldalára irányított át, ott hirdette a lakását. Még sosem találkoztam ezzel az oldallal, szóval érdeklődve kezdtem el megismerkedni vele. A lakást, amit ez a srác árult, nem volt számomra megfelelő, de ahelyett, hogy visszamentem volna az ingatlanos csoportba, a Nextaprón kezdtem el keresgélni.

Az oldal kereső funkciója igazán remekül működik, több mindenre is rá lehet keresni. Mivel én vidéken laktam, a munkahelyem viszont Pesten volt, mindenképp a fővárosban akartam lakást vásárolni, így úgy állítottam be a szűrőt, hogy csakis pesti lakásokat adjon ki. Az árat is be tudtam állítani, így kizárólag olyan eladó lakás jött velem szembe, ami árban is megfelelő volt nekem. Ezekkel a beállításokkal remek kis lakásokat dobott ki nekem a Nextapró, több tulajjal is felvettem a kapcsolatot az oldalon keresztül, hogy szeretném megnézni a lakásukat. A részletes leírások is segítettek választani nekem. Három lakást néztem meg magamnak a weblapnak köszönhetően és végül az egyik lett a befutó. Az eladó is sokat dicsérte nekem az oldalt, elmondta, hogy irtó könnyen ment rajta a hirdetés, előtte sok oldalon próbálkozott már, de egyiken sem járt sikerrel. Lehet egyszer majd én is az eladó oldalon fogok állni, akkor én is biztos a Nextaprón fogok hirdetni az otthonom, de most úgy tűnik, egy ideig letáborozom az új lakásban, mert jelenleg azt érzem, ez a tökéletes otthon a számomra.