A fórumozók ajánlották nekem a teafaolajat

A fórumozók ajánlották nekem a teafaolajat

Mi mindenre nem jó egy nyilvános fórum, nem igaz? Bár tény, hogy trollok és kötözködők is akadnak szép számmal, azonban rengeteg hasznos infóval is gazdagodhatunk, ha elég türelmesek vagyunk. Én a múltkor például egy természetgyógyászati topic alatt tettem fel a kérdésemet, hogy a különböző gombás megbetegedések ellen mit javasolnak azok, akik tapasztaltabbak. Persze szokás szerint jöttek a poénok, hogy “mosakodni kéne”, meg hasonlók, ám többen is hajlandóak voltak a kérdésemet komolyan venni, és szinte egyöntetűen a teafaolajat ajánlották. Emellett belinkelték nekem a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalt is, ahonnan több felhasználó is rendszeresen beszerzi a különböző gyógyhatású készítményeket, kozmetikai alapanyagokat. Azaz nem csak ezt lehet a humanityaruhaz.hu-ról rendelni, hanem még számtalan más egyéb természetes, növényi hatóanyagot és kivonatot is!

A teafaolajban nem csak az a csodálatos, hogy kiváló baktérium- és gombaölő, hanem még az illata is nagyon kellemes! Tudom, ez teljesen szubjektív, mindenkinek más az ízlése, de nekem például kifejezetten bejön. És ez végre nem egy olyan antibakteriális szer, amit valahol egy laboratóriumban állítottak elő, illetve nem alkoholos. Csak felhordja az ember a fertőzött területre napi rendszerességgel, az olaj beszívódik, és a betegség elmúlik. Természetesen az is igaz, hogy sok múlik a személyes higiénián és az elővigyázatosságon is, ám a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalról rendelhető teafaolaj mindig megbízható, 100%-ban természetes és hatásos. Ráadásul ha valaki nagyobb mennyiségben szeretné használni, például kozmetikumokhoz, akkor akár 1 literes kiszerelésben is rendelhető!

Persze, ha valaki ekkora mennyiségben vesz, az egyértelmű, hogy nem csak a saját bőre panaszait szeretné enyhíteni, hanem más célra használná. De az is igaz, hogy nem kell belőle sok, mivel meglehetősen intenzív az aromája, és már kis mennyiségű krémben vagy pakolásban is megérezni az egyértelmű, csak erre a növényre jellemző illatot. Persze nekem egy 10 ml-es üvegcse is elég volt a panaszaim elmulasztására, és ha más is ezért keresi, akkor neki is a kisebb kiszereléseket javaslom. Ettől függetlenül nincs kizárva, hogy valaki pont az én szavaim hatására látogatja meg a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalt ipari célú felhasználási tervekkel, szóval hajrá! Miért ne készíthetnél akár Te is kozmetikumokat otthon? A humanityaruhaz.hu oldalon mindent megtalálhatsz hozzá!