Egy Facebook hirdetés után találtam rá a thai masszázsra

Egy Facebook hirdetés után találtam rá a thai masszázsra

Persze, azt eddig is tudtam, hogy ilyen létezik, és hogy több ember is szívesen jár rá, de a thai masszázst én mindig is nagyon városias dolognak tartottam. Falusi lány lévén pedig nem igazán fordult meg a fejemben, hogy kipróbáljam. Persze ez korán sem jelentette azt, hogy akármilyen negatív érzésem lett volna ezzel kapcsolatban.

Aztán a Facebook feldobta ezt a hirdetést, és gondoltam, vetek rá egy pillantást. Az oldal, amire aztán átugrottam, nagyon lenyűgözött. Sugárzott róla a professzionalizmus, és rendkívül nagy választékkal is rendelkeztek. Nekem az olajos thai masszázs tetszett meg első ránézésre. Viszont volt még ez mellett nyak, talp, hát, fej és még sok más fajta masszázs is, amit kínálni tudtak. Főleg azért az olajos thai masszázs mellett döntöttem, mivel nagyon szeretem az illóolajokat, és ez tűnt az egyik leginkább relaxálónak. Nagyon tetszett, hogy le is írták, mire lehet számítani egy-egy ilyen masszázs esetében.

Ugyan én nem kimondottan tartoztam a célközönségbe, mivel nem sportoló vagy nehéz fizikai munkát végző ember vagyok, az ízületeimen mégis gyakran észlelem, hogy fájnak. Plusz a leírás alapján nem igazán hangzott úgy, hogy ez egy fájdalmasabb masszázs lenne. Egy ismerősöm, pont előtte mondta, hogy ő a talpmasszázs után két napig szinte mozogni nem tudott. Persze nem is nagyon tájékozódott előtte, milyen egyéb opciók vannak, mert szinte csak berángatták egy ilyen szalonba.

Ő is mondta, hogy ez emberfüggő, mert mondták neki, hogy vannak, akik egy-egy ilyen masszázs alatt elalszanak, szóval ő csak épp belefutott egy neki nem épp megfelelő masszázsfajtába.

Az ilyen masszázsokról nekem, és biztos vagyok benne, hogy másoknak is az juthatott eszébe, hogy hát ez milyen burzsoá dolog, és az egyszerű emberek ezt nem engedhetik meg maguknak. Nos, ugyan ez attól függ, milyen masszázstípust választasz, de nem kell a fél kezedet is oda adni egy-egy masszázsért, és havi egy alkalom szerintem teljesen megéri. Pláne, ha tényleg olyan fájdalmaid vannak, hogy már funkcionálni is nehéz mellette.

Nekem minden esetre nagyon kellemes élmény volt az egész masszázs. Nem azt mondom, néhol fájt, de olyan jó fájdalommal. A masszőr nagyon udvarias volt, kellemes zene ment a háttérben. Mindent egybevetve, ha tehetem, még biztos visszamegyek, esetleg másik fajtát is kipróbálni, hiszen annyi van még.

Ha ti is testi fájdalmakkal küszködtök, esetleg izom, vagy ízületi problémáitok vannak, egy próbát mindenképp megér az olajos thai masszázs.