A motoros közösségben találtam meg a boldogságom

A motoros közösségben találtam meg a boldogságom

A motoros bandákról és nekik tulajdonított életstílusról általában elsősorban az USA jut eszébe mindenkinek, talán nem is véletlenül. A filmekből jól tudjuk, hogy Amerika bizonyos államaiban ennek nagy divatja van, bár a fénykorán már valószínűleg túl van ez a dolog.

Ez egy életstílus, és nem is akármilyen. Ha Amerikában születek, talán én is oda tartoztam volna, de ki tudja?

Egyvalami viszont egészen biztos: rajongok a motorokért és a motoros bandákkal kapcsolatos történetekért.

A történetekről jut eszembe!

Nem is olyan sokára lesz egy új film a mozikban, ahol egy ilyen motoros közösségnek az életébe nyerhetünk bepillantást. Én biztosan ott leszek már az első napon a moziban, hogy láthassam, hiszen ez egy olyan film lesz, ami pontosan nekem szól.

Érdekes lesz látni, miként is működtek ezen a bandák, de persze azért nem számítok arra, hogy a teljes valóságot mutassák be, hiszen azért a filmek sokszor szeretnek ferdíteni és túlozni, de ez nem akkora baj.

Persze azért itthon is léteznek motoros közösségek, melyeknek én is a tagja vagyok. Gondolom ebből nem nehéz kitalálnotok, hogy saját motorom is van, ha eddig nem lett volna egyértelmű.

Ahogy beköszönt a tavasz, kezdődnek a motoros találkozók is. Persze a motoros közösségek sem egyformák: vannak, akiket a sportosabb motorok vonzanak, míg valakik inkább klasszikusabb típusokra esküsznek. Én inkább az utóbbiakhoz tartozom egyébként.

Van egy baráti társaságom is, akik ugyanúgy odáig vannak a motorokért, mint én. Szeretek velük lenni, hiszen a közös érdeklődés összekovácsol minket. Sokszor járjuk az országot a motorjainkkal, sőt, egyre gyakrabban megyünk így külföldi utakra is. Eddigi életem során ezek azok a napok, ahol a legszabadabban és legboldogabban éreztem magam. Járni az utakat és közben a legjobb barátaiddal lenni egy fenomenális élmény. Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan közösség, ahol a barátságok nagyon sokáig meg fognak maradni.

Persze motorosként vannak felelősségeim is. Ide tartozik például a mások és saját testi épségemnek a megóvása. Az utakon mindig felelősségteljes vagyok.

A motorom állapotára is maximálisan odafigyelek, hiszen ez is alapfeltétele a biztonságos közlekedésnek. Nem véletlen, hogy a kétkerekűt a motortire.hu csapatához viszem, mikor gumicserére van szükségem.

Ők egy hihetetlenül felkészült és lelkiismeretes csapatnak számítanak a szememben, akikre nem csak a motorok iránti szeretet a jellemző, de az ügyfélközpontú hozzáállás is.

Én már tényleg sok éve járok hozzájuk. Már a legelső ilyen alkalom után eldöntöttem, hogy máshova már soha nem fogom vinni a motoromat, mert egyszerűen ők a legjobbak. Alapos munkát végeznek és csak a legjobb gumikat forgalmazzák.

A motortire.hu egyébként egy príma kis weboldal, egy olyan internetes felület, ahol az ember tényleg mindent gyorsan és egyszerűen megtalál, még akkor is, ha a legelső alkalommal jár ott.

A weblap szép, áttekinthető és gyorsan is tölt be. Mindent biztosít, ami az online vásárláshoz szükséges.

Szeretném kiemelni talán a legfontosabb funkcióját a weboldalnak: a motorgumi keresőt. Ez egy olyan lehetősége az oldalnak, ami alaposan leegyszerűsíti a termékek közötti válogatást. Itt tényleg mindent megadhatsz: márkát, kategóriát és a műszaki adatokat. Azt is beállíthatod, hogy az új vagy a használt gumik érdekelnek, de akár egyszerre a kettőt is kilistázhatod.

Tehát gyakorlatilag néhány gyors és egyszerű lépésből láthatod is azokat a terméket, melyek számodra érdekesek lehetnek. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de számomra fontos az idő, és ezt a weboldal is tiszteletben tartja, köszönhetően ennek a kiváló kereső funkciónak.

A márkák tekintetében itt tényleg csak a legjobbakkal foglalkoznak. Pár példa: Metzeler, Pirelli, Avon.

Ez csak pár darab, de ha fellátogatsz a motortire.hu weboldalra, akkor láthatod a többi márkát is.

A weboldalukon egyébként elég gyakran lehet különböző akciókba futni, szóval ha valaki elég figyelmesen tájékozódik, akkor elég komoly összegek megspórolására is van lehetősége.

Miután minden részletet megadtunk a motorgumi keresőben, akkor a weblap mutat számunkra egy áttekinthető listát arról, hogy mely termékek felelnek meg a mi elvárásainknak. Innentől kezdve csak annyi a dolgunk, hogy válogatunk.

motortire.hu

Maga a vásárlási folyamat is szörnyen egyszerű.

Egyszerűen rányomsz a megrendelés gombra, miután sikerült kiválasztanod az áhított motorgumit. Itt látni fogod a készletinformációkat is, amivel jobban be tudod lőni, hogy mennyit kell várnod a szállításra. Szeretem, mikor egy weboldal minden lényeges információt biztosít az ügyfelei számára, márpedig ebből is látszik, hogy ez esetben pontosan egy ilyennel van dolgunk.

Miután ezzel megvagyunk, akkor a kosárba kell helyeznünk a terméket.

Ha szállítással kérjük, akkor egy futárszolgálat juttatja el nekünk a terméket, de akár el is mehetünk a gumikért a szervizbe. Utóbbi esetben akár ők is felszerelik a gumikat a motorunkra, ha ilyen szolgáltatást is igényelni szeretnénk. Én mindig velük szereltetem fel, mert egy abszolút profi társaságról van szó, akik a legjobb eszközök segítségével végzik el ezeket a munkálatokat, így biztos lehetek abban, hogy az abroncsok stabilan és biztonságosan lesznek felszerelve.

A webdalukon található egy link is, aminek a segítségével a videómegosztó oldalukon találhatjuk magunkat. Itt több videót is találhatunk arról, hogyan is történik itt a gumiknak a cseréje. A videók bemutatják azt az igazán profi hozzáállást, mely ezt a csapatot jellemzi. Én persze ez a bemutató videók nélkül is tudom, hiszen már több alkalommal is láthattam személyesen, mennyire is jól végzik a dolgokat.

Az időpont foglalás egyébként hasonlóan gyors és egyszerű, ahogyan a termékek közötti keresgélés is.

A legfontosabb információkat megtaláljátok az oldal tetején

Szállítási feltételek? Vásárlási feltételek? Ezek olyan kérdésem, melyekre természetes, ha tudni szeretnéd a választ. Minden információ ott lesz, amire csak szükséged van, így biztos lehetsz benne, hogy semmilyen meglepetés nem ér majd Téged, ha tőlük rendelsz.

Fontos tudnivaló, hogy nemcsak a rendelésedet törölheted náluk, de a termékeket még az átvétel után is visszaküldheted! Ez azért elég jó, ha később például kiderülne, hogy véletlen rossz méretben választottál abroncsot a motorod számára. Az átvétel után 14 napod áll majd rendelkezésedre ahhoz, hogy jelzést küldj a problémáról. A visszajelzés után csak annyi a teendőd, hogy vissza küldöd nekik a terméket, amit követően ők visszautalják a hibás vásárlásod során elköltött összeget.

Ez azért nagyon korrekt, igaz? Ez is pontosan azt mutatja, amit próbálok éreztetni ezzel a cikkemmel: egy olyan társaságról van itt szó, akiknek az ügyfelek elégedettsége a legelső helyet foglalja el, ha prioritásokról van szó!

Motorosként Te is a tökéletes gumiszervizt keresed? Megtaláltad!

Én motoros vagyok, szóval pontosan tudom, mire is van szükség egy olyan webshop esetében, ami motorgumik árusításával és felszerelésével foglalkozik. Előttük már több helyen is megfordultam, de ilyen szintű alapossággal még soha sehol nem találkoztam. Igaz, kicsit messze lakom tőlük, de nekem még így is megéri hozzájuk menni.

Olyan helyet keresel, ahol a lehető legjobb motorgumikat szerezheted be, és még a felszerelésükben is segítséget nyújtanak? Ez esetben szerintem ne is keresgélj tovább, a motortire.hu tökéletesen helytáll az ilyen igényeiddel szemben.

Rám lehet hallgatni, mert nagyon igényes embernek tartom magamat, főleg ha a motoromról van szó. Egyetlen egy alkalommal sem találtam semmiféle hibát a termékeikben és a munkájukban. Ha létezik olyan, hogy tökéletes motorgumi webshop, hát akkor ők lesznek azok.

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket a weboldalukkal kapcsolatban. Ha esetleg maradt volna még kérdésetek, akkor csak nézelődjetek a weboldalukon, mert ott valószínűleg választ fogtok majd kapni.

Szóval bátran használd a cikkben szereplő linket, és tegyél velük egy próbát. Teljesen biztos vagyok benne, hogy Neked is hasonlóan kiváló véleményed lesz róluk, mint nekem.