A közösségi fórum, aminek köszönhetem a feleségemet és persze az esküvőmet is

A közösségi fórum, aminek köszönhetem a feleségemet és persze az esküvőmet is

Mire jók a közösségi fórumok?

Szerintem sok előnyük és hátrányuk is van egyaránt. Talán manapság az egyik legismertebb közösségi oldal az nem más, mint a sokak által ismert facebook nevű weboldal. Hogy mit kell erről tudni? Az oldal létrehozásának ötlete eredetileg Mark Zuckerberg egyetemi előkészítő iskolájának, a Phillips Exeter Academynek fényképes, nyomtatott, könyv alakú kiadványa volt. Ezek a könyvek már évtizedek óta közkedveltek voltak, és használatban álltak a tanárok és a diákok számára. A Facebook története valójában 2003-ban kezdődött a Facemash nevű alkalmazás kidolgozásával. Adam D’Angelo, aki Mark Zuckerberg legjobb barátja volt a középiskolában, létrehozott az egyetemisták számára egy kezdetleges társasági oldalt. A programnak olyan sikere lett, hogy használóinak száma a százezret is meghaladta. A honlap népszerűségének hatására írta meg Mark Zuckerberg a CourseMatch programot, ami aztán a Facebook létrehozásához vezetett. Ő és Eduardo Saverin akkor alapította a Facebookot, amikor még a Harvard Egyetemre jártak, társaik voltak még a fejlesztésben Dustin Moskovitz és Chris Hughes. Kezdetben csak a Harvard hallgatói számára volt elérhető az oldal felhasználása, majd kiterjesztették az Ivy League-re és a Stanford Universityre. Azután minden egyetemista, majd minden 13 évesnél idősebb személy is regisztrálhatott a Facebookon. Nos, a lényeg az, hogy szerintem leginkább az ismerkedésre jó, hiszen tudod követni, hogy mi történik a barátaiddal, továbbá megismerhetsz új embereket ezen keresztül, hiszen beszélgetést tudsz kezdeményezni. Nos, én is ismerkedésre használtam.

Hol ismertem meg a felségemet?

Furán hangozhat, de egy sima buliban találkoztunk először. Rögtön nagyon megtetszett, szóval férfi módjára odamentem hozzá és elkezdtünk táncolni, azonban nekem ez nem volt elég, meg akartam őt ismerni, úgyhogy csak 1 – 2 számot vártunk meg, amit a dj lejátszott, aztán ki is mentünk a  tánctérről, hogy beszélgethessünk egy kicsit. Meg tudtam a nevét meg még nagyon sok mindent róla és természetesen, ahogy manapság szokás, bejelöltem őt a már említett közösségi oldalon. Szerintem egyik legnagyobb előnye az internetnek a kapcsolattartás.

Milyen volt az esküvő?

Rögtön a lényegre is térek. Hát bátran kijelenthetem, hogy életem eddigi talán legszebb napja. Semmit sem változtatnék meg rajta és ezt az állításomat az után is alátámaszthatom, hogy megnéztem az esküvői videónkat. Ugyanis felkértünk egy esküvői videóst, hogy örökítse meg nekünk a nagy napot, minden percét, amit csak tud, ami csak lehetséges. És ő profi módón el is intézte nekünk ezt a dolgot. A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról.  Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot. Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is. Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit. Szóval elmondhatom, hogy bármikor, amikor csak akarom, újraélhetem a nagy nap minden kis fontos pillanatát, de egy cseppet se aggódjunk, természetesen képeket is posztoltam már az esküvőmről a közösségi fórumokra, hogy mással is megoszthassam életem legboldogabb pillanatait. Mindenkinek kívánok ilyen eseményeket!