A legemlékezetesebb legénybúcsú: balatonpro.hu/legenybucsu/

A legemlékezetesebb legénybúcsú: balatonpro.hu/legenybucsu/

balatonpro.hu/legenybucsu

A bátyámat Gábornak hívják. Viszonylag hamar megtalálta menyasszonyát, a gimiben találkoztak először. Réges-régóta együt vannak már, igazi mesebeli kapcsolat az övéké, ők az a páros, akik valószínűleg örökre együtt maradnak. Így hát nagy lagzit is fognak csapni, és egy nagy lagzihoz bizony nagy legénybúcsú jár. Hiszen Gábort el kell búcsúztatni a legények közül!

Mint főszervező, sokáig gondolkodtam, hogy mi legyen a téma, és hogyan is szervezzük meg ezt az egészet. A haveroktól is kértem ötletet, de ők csak a kocsmatúrát vetették fel.

Én pedig szerettem valami különlegesebbet Gábor számára. Valamit, ami örök emlékként fog majd megmaradni benne, mert legénybúcsúja az embernek alapjáraton csak egyszer van.

Végül egy közösségi fórumon tettem fel a kérdést, ügyelve rá, hogy Gábor ne láthassa meg a posztomat. Bár jött pár troll, azért értelmes ötletek is jöttek. Végül meglepően egy csaj adta a megaötletet. Ezt írta kommentben: “menjetek el vitorlázni a Balatonra. A férjemék is odamentek nem régiben, és nagyon jól érezték magukat. :)” Ezen a kommentem meglehetősen sok lájk is volt, és alatta kommentben: “adom :D”, “jól hangzik”, “mi is voltunk, iszonyat jó elmény!” stb. Ez lássuk be, elég meggyőző volt így, hogy többen is jónak találták az ötletet, ezt követően pedig ráírtam a csajra. Amandának hívják, és készségesen elküldte azt a szolgáltatót, amely segített nekik megszervezni a legénybúcsút: balatonpro.hu/legenybucsu/. Ott pedig már minden hasznos információt megtaláltam. Amanda nagyon kedves volt, elárulta, hogy őt, mint menyasszonyt is bevonták a szervezésbe, és ez nagyon szimpatikus volt neki.

Így hát úgy döntöttem, hogy én is elárulom az ötletet a menyasszonynak, biztos jól fog esni neki, hogy bevonjuk a dologba. A menyasszonynak, Grétának bizony tényleg jól esett. És jó ötletnek tartotta a dolgot, így hát bele is fogtunk a szervezésbe. Fel is vettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, akik készséggel álltak rendelkezésünkre. Elmondták, hogy akár egyedi igényekben is tudnak segíteni, ha szükséges. Mi mondtuk, hogy a programajánlat nekünk tökéletesen megfelel. És hogy mi is volt a programajánlat? Hát, megérkezés a hajóra, welcome drink, korlátlan italmennyiség egész napra, közben vitorlázás egész nap. Este vacsora étteremben, majd pedig felfedezhetjük Siófok legmenőbb szórakozóhelyeit. A hajón kényelmes alvóhelyet is biztosítanak számunkra a kabinokban. Reggel pedig még reggelizni is lehet. Ez egy tökéletes hétvége receptje!

Aztán sikeresen lefixáltunk egy hétvégét, ami még szabad is volt, és a haveroknak is megfelelt. A srácok egyébként odavoltak az ötletért, és elismerték, hogy ez tényleg eseménydúsabb lesz, mint egy átlagos kocsmatúra.

Nagyon izgatottan várom az eseményt, és reménykedem benne, hogy Gábornak is tetszeni fog, és azt fogja mondani, hogy ez volt élete egyik legemlékezetesebb élménye!