Megéri tanácsot kérni

Megéri tanácsot kérni

Ti is a tagjai vagytok valamilyen közösségi fórumnak? Én sajnos (vagy szerencsére?) elég soknak. Azért mondom, hogy sajnos, mert néha nagyon idegesítőek tudnak lenni. Van fóruma a településnek, ahol lakom, az összes iskolának, ahová jártam, az összes közösségnek, ahová tartoztam vagy még most is tartozom, és még a gyerekeim iskoláinak és különóráihoz tartozó közösségeknek is. Ami zavaró bennük, az az, hogy állandóan írogatnak valamit a tagok. Sokszor olyan dolgokat is, amik engem a legkevésbé sem érdekelnek. Nem elhanyagolhatóak a különböző drámák sem. Szinte minden egyes nap összevesznek valakik valamelyik csoportban. A szülői közösségekben ez még gyakrabban fordul elő. Ha előjönnek a gyerekneveléssel kapcsolatos témák, mindig van valaki, aki kötözködni akar éppen. Kérdezhetnétek akkor, hogy de hát miért nem lépek ki az ilyen fórumokból? Hiszen csak idegesítem magam miattuk. Az igaz ugyan, hogy sok bosszúságot tudnak okozni, de máskor nagyon hasznosak is: ha például tanácsot szeretnél kérni valamihez, mindig akadnak segítőkész válaszadók.

A múlt alkalommal például nyomdával kapcsolatban kértem tanácsot. Egy rendezvényre volt szükségem reklámeszközökre, és nem tudtam, hol lehet ilyesmit vásárolni jó minőségben. Az egyik csoporttag a Colornyomda.hu weboldalt ajánlotta.

Először félve nyitottam meg a weboldalt, mert nem szoktam könnyen megbízni semmiben, főleg nem olyasmiben, amit szinte idegenek ajánlanak. Azonban szerencsére kellemesen csalódtam. A colornyomda.hu felülete kitűnően volt kialakítva és megtervezve. Öröm volt ránézni. A kategóriák, lehetőségek, menüpontok megtalálása könnyű volt, nem esett áldozatul a művészi tervezésnek. A honlapon kevés színt használtak, ezeket azonban annyira jól kombinálták, hogy pont eléggé lett színes és fekete-fehér is a hatás. Nagyon fontos számomra a kivitelezés és a megjelenés egy webes felület esetén, ezért nem véletlen, hogy ezeket figyeltem meg elsőnek.

A Color Nyomda honlapján számos nyomdai termék megrendelhető. Elérhető szórólap, boríték, levélpapír, plakát, jegyzettömb, naptár, molinó, könyv, magazin, doboz, csomagolás, mappa, dosszié, kirakat fólia, épületháló, névjegykártya, plasztikkártya, rollup, meghívó, és még további termékek. Reklámeszközök közé tartozik például a rollup, a display, a molinó, a cégtábla. Kedvemre tudtam válogatni a nagy mennyiségű nyomdai termék között.

Nagyon tetszett az is, hogy bemutatkozást szintén elhelyeztek a weboldalukon. Ebből kiderül, hogy a cég már régóta működik, nagy tapasztalattal rendelkezik, és fő céljuk a rövid határidőn belüli minőségi munka végzése. A nyomda két egyéni vállalkozásból alakult meg, melyek közül az egyik egy már akkor is tapasztalt cég volt, a másik pedig egy fiatalos, lendületes, kreatív csapat. Ennek a két különböző előnyökkel bíró vállalkozásnak az összeolvadásával egy olyan nyomda jött létre, amely minden fontos tulajdonságot magába foglal.

Számomra mindig nagyon fontosak a referenciaképek egy weboldal esetében. Az egyik legelső dolog, amit megnézek, ha egy honlapra tévedek, az az, hogy vannak-e rajta képek. A fotók fontossága abban mutatkozik meg, hogy a segítségükkel sokkal könnyebbé válik az ügyfelek számára a bizalom kialakítása, valamint a termék elképzelése. Nem tudom, ki hogy van vele, de én biztosan nem vásárolnék semmit, ha nem láttam róla előtte legalább egy jó minőségű fényképet. A Color Nyomda felületén láthatjuk, hogy már sok közismert céggel voltak együttműködései, melyek igen sikeresnek bizonyultak.

Engem hamar meggyőzött a weboldal, és úgy döntöttem, hogy a Color Nyomdától fogok reklámeszközöket rendelni.

rollup