Mi minden kiderülhet egy fórumon!

Mi minden kiderülhet egy fórumon!

Szeretek közösségi fórumokat használni. Többnek is a tagja vagyok, mert időnként nagyon hasznos információkhoz lehet jutni általuk. Az egyik kedvenc ilyen fórumom a lakossági facebook-csoport, ahová bárki bejelentkezhet aki a településünkön él. Fel lehet itt tenni kérdéseket, lehet kínálni eladó vagy ingyen elvihető tárgyakat, lehet tanácsot kérni egymástól, egyszóval bármilyen témában segíteni egymásnak. A múltkor valaki egy átlagosnál nagyobb épület kitakarításával kapcsolatban kért tanácsot, és nagyon érdekes választ kapott.

Én sem hallottam még soha arról, hogy takarítógépet lehet bérelni. A kérdező el sem tudott volna képzelni jobb megoldást ennél, hiszen egyszeri alkalomra nem akart egy új gépet megvenni. Pénz- és energiapazarlás lett volna. A fórumon megírták neki, hogy van egy weboldal, a greenwaykft.hu, ahol sokféle takarítógép kölcsönözhető!

Van ráállós, gyalog kísérős, vagy ráülős takarítógép, seprőgép, továbbá kisgépek szintén elérhetők. A ráülős takarítógép nagyon ideális választás lehet olyan személy számára, aki nem bírná jól az órákon át tartó állást vagy sétálást. A kisgépek között megtalálható porszívó, vízszívó, kárpittisztító, és egytárcsás takarítógép.

A greenwaykft.hu-n bérelhető takarítógépek Taski gyártmányúak. A takarítógép bérlésnek pedig számos előnye van. Például nincs üzemeltetési költség, fix havi díjat kell fizetnie annak aki hosszabb távra szeretné bérelni, nem kell attól tartani hogy plusz költségek merülnének fel. 24 órán belüli szervizt garantálnak, amennyiben valamilyen meghibásodás fordulna elő. A gép típusát bármikor le lehet váltani, ha másmilyenre lenne szükség.

Szerintem nagyon hasznos szolgáltatás a takarítógép bérlés, sok magánszemély és cég problémáit tudja megoldani.