Szerző Téma: Megjelent a Simple Machines Forum 1.1.4 és 1.0.12  (Megtekintve 5911 alkalommal)

Nem elérhető Légrádi Szabolcs

• Adminisztrátor
Megjelent a Simple Machines Forum 1.1.4 és 1.0.12
« Dátum: 2007. Szeptember 25. - 14:24:32 »
A Simple Machines örömmel jelenti be az SMF 1.1.4 megjelenését.

Ez a kiadás leginkább biztonsági réseket és pár kisebb hibajavítást tartalmaz.

Javasoljuk minden felhasználónak, hogy frissítsen minél hamarabb az SMF 1.1.4-re, hogy ezen javítások előnyét kiélvezhesse. A javítások összegzése a következő:
  • Moderátorokkal rendelkező fórum belső szerkesztése nem működött megfelelően.
  • CDATA blokkolások megfékezése (előnézetkor/gyors módosításkor).
  • A felhasználók kijelentezhetnek karbantartás módban.
  • GET és POST ellenőrzése a REQUEST helyett a numerikus billentyűknél.
  • Javítva a hozzászólásban scriptben a megengedett szerkesztési periódusban fellépő ellentmondások.
  • Néhány input mező nem megfelelően lett escapelve - jelentette Michael Brooks.
  • Néhány csatolmány fájlneve nem megfelelően lett escapelve.
  • Funkció a list és table tagek hibás működésének javítására.

A jelenleg SMF 1.1.3 verziót használok számára a frissítés nem lehetne egyszerűbb. Egyszerűen lépj be a fórumodra és látogasd meg az adminisztrációs központot - egy figyelmeztetés fog értesíteni arról hogy egy frissítés érhető el. Kövesd a lépéseket az általad használt verzió frissítéséhez - ez nincs hatással egyetlen telepített módosításra, nyelvi csomagra vagy sablonra sem. Alternatív megoldásként letöltheted a csatolt patch fájlt amit fel kell töltened a "Packages" könyvtárba, majd a Csomagkezelőben telepítened kell a javítást.

Ha nem sikerül a frissítés a csomagkezelő használatával, kérlek kövesd az Online kézikönyv telepítésről és frissítésről szóló fejezeteinek útmutatóját.

A jelenleg SMF 1.0.11 verziót használók számára egy külön verzió jelent meg: 1.0.12. Hasonlóan az 1.1.x ág felhasználóihoz, egyszerűen frissítheted az adminisztrációs központon keresztül vagy letöltheted és alkalmazhatod a csatolt állományt.

Ugyanez vonatkozik a jelenleg SMF 2.0 beta 1 verziót futtató kiemelt tagokra is. Az SMF 2.0 beta 1.1 verzióra az adminisztrációs központon vagy a csatolt állomány letöltésével frissíthetnek.

Végül - kérjük ne ezt a témát használd támogatási kérésekre. Sokkal értékesebb válaszokat kaphatsz a megfelelő támogatási fórumban való hozzászólással!

Köszönettel,
Simple Machines Magyarország

Nem elérhető violazoli

• Kölyök tag
  • **
    • Viola Zoltán író honlapja
Re: Megjelent a Simple Machines Forum 1.1.4 és 1.0.12
« Válasz #1 Dátum: 2007. Szeptember 25. - 17:53:17 »
Bocs de amikor a "frissítsd a fórumot" linkre kattintok, nekem ezt írja ki:

Idézet
A letölteni vagy telepíteni próbált csomag vagy hibás vagy nem kompatibilis az SMF ezen verziójával.

Az 1.1.3 változat van nekem fenn jelenleg.

Nem elérhető Légrádi Szabolcs

• Adminisztrátor
« Válasz #2 Dátum: 2007. Szeptember 25. - 21:27:38 »
Próbáltad már úgy, hogy letöltöd a csatolt állományt, fel a "Packages" könyvtárba, majd az adminisztrációs felületről telepíted?

Nem elérhető violazoli

• Kölyök tag
  • **
« Válasz #3 Dátum: 2007. Szeptember 26. - 09:10:55 »
Mindjárt be$arok! Tegnap vagy 5-ször megpróbáltam és nem sikerült. Ma megpróbáltam UGYANÚGY, nem is tudom miért, és rögvest sikerült! Nem tudom, nem az volt-e a baj, hogy sokan leterhelték azt a helyet ahonnan le kellett tölteni a patchot, és emiatt hibásan jött le, aztán meg már az újabb próbáknál a hibás letöltést akarta leszedni a gyorsítótárból?

Viszont kedves LeGaS, a patch mérete a packages könyvtárban (az állítólagos telepítés után) 0 bájt volt! Letöltöttem kézzel és 3355 bájt lett, ezzel felülírtam a 0 bájtos állományt, de nem tudom, ettől most minden oké-e. Kissé idegessé tett az a 0 bájtos méret. Van ott viszont egy másik ugyanilyen patch, csak annak a neve egy "_1" karaktersorozattal hosszabb! Kérlek nyugtass meg, vagy írd le, mi a teendőm még! Köszike!

Nem elérhető violazoli

• Kölyök tag
  • **
« Válasz #4 Dátum: 2007. Szeptember 26. - 09:21:08 »
Na megoldottam. A csomaglistában benne volt mindkettő. Kitöröltem őket, s telepítettem újra. Most viszont az idegesít, hogy a Packages könyvtárban nem látom ezt a csomagot. Az adminfelületen viszont úgy jelzi ki, mintha meglenne ez a mod.

Nem elérhető Selmo

• Teljes tag
    • http://selmo.atw.hu/
« Válasz #5 Dátum: 2007. Szeptember 26. - 15:46:50 »
Én meg egyetlen modot sem látok admin felületről, pedig ott vannak. :(
A tökéletesség unalmas.

Nem elérhető Imco

• Újonc
  • *
« Válasz #6 Dátum: 2007. Szeptember 26. - 15:53:36 »
Talán az egyetlen boldog fórumozó vagyok! :D :P
Másodikra sikerült, és "hibátlanul" müxik!
Megjegyzem elsőre nekem is mintha belefagyott volna, de egy F5
után sikerült!
Üdv!
Imco

Nem elérhető RolandWhite

• Globális moderátor
    • PhoenixSite
« Válasz #7 Dátum: 2007. Szeptember 27. - 10:12:24 »
Nekem mindne ment elsőre ...
fél perc sem tellet bele és kész volt a frissítés...
mindennel eggyüt

M.j.: a szerver túlterheltsége lehetséges... de olyankor semmi para kézzel felmásolod a könyvtárába és telepíted... ha 0bájt volt a méret akkor a letöltés közben valami történt... de ha így is van semmi gond... mert ha nem tartalmaz mindent a MOD ami meg van neki adva  nem fog feltelepülni... ha a Packages könyvtárban nem látod de már fel van telepítve akkor addig nincs gond amíg nem akarod letörölni... mert onnantól nem tudja hogy mit csináljon... ajánlom másolj fel minden olyan MOD-ot a Packages-be amik fel vannak telepítve...

Nem elérhető RolandWhite

• Globális moderátor
    • PhoenixSite
« Válasz #8 Dátum: 2007. Szeptember 27. - 10:14:02 »
Én meg egyetlen modot sem látok admin felületről, pedig ott vannak. :(

Ennek valószinüleg a szerver adatainak hibás beállítása az oka...
nézz meg mindent hoyg jól van-e megadva ... megfelelőek-e az elérési utak és stb ...