A közösségi oldalak a nyaralás megtervezésében is segítenek

A közösségi oldalak a nyaralás megtervezésében is segítenek

Rengeteg mindent köszönhetek már a közösségi oldalaknak, a fórumoknak és az internetnek. Azt hiszem, én azon kevés ember egyike vagyok, aki ahelyett, hogy elátkozná a reklámokat és a folyamatosan hirdetésekkel bombázó oldalakt, szereti őket.

Engem normális keretek között egyáltalán nem zavarnak a hirdetések, főleg akkor, ha valami olyanról szólnak, ami pont érdekel engem.

Az internetes hirdetések már rengeteg leárazáshoz elvezettek, ezeknek köszönhetően pedig sokszor olcsóban jutottam hozzá az áhított termékekhez.

A közösségi oldalak és fórumok használata pedig szintén rengeteg előnnyel jár. Sokszor van, hogy valaki elad valamit, amit pont én keresek, vagy van, hogy pont olyasmit keresnek, amit én csak kidobtam volna, ha nem látom a hirdetésüket.

Nemrégiben viszont egy elég különös esettel találkoztam. Vannak emberek, akik nyaralást hirdetnek az interneten! Eszembe sem jutott volna, hogy egy lemondott nyaralást meghirdessek, pedig egészen logikus lépés. Így a pénz és az élmény sem vész el, és miért is ne mehetne el valaki a helyünkben, ha valami közbejön?

Így tudtam meg, milyen is az a harkány wellness. Harkány egy egészen kis város az ország Dél-nyugati részén. A falu kifejezetten a turizmusra építkezik, mivel egy egészen kiváló gyógyfürdő van a városban.

A világhírű magyar gyógyvizek jótékony hatását lehet élvezni a modern, remekül kialakított wellness fürdőben.

Elég sok wellness szálloda van az országban, ezek közül pedig, mint megtudtam, az egyik legnépszerűbb a harkányi.

Harkány egy csendes település, így a pihenni vágyóknak éppen optimális. Rengeteg szabadtéri programot kínálnak a pihenni vágyóknak, és ahogyan láttam, mindenkinek van egy jó ajánlatuk.

A hirdető a harkány wellness címszóval kitett hirdetésében írta, hogy már rég megvették ezt a kis wellness csomagot maguknak, de sajnos nem tudnak elmenni, mert közbejött valami. Ezért szerették volna a két személyes wellnest továbbadni valaki másak, aki az adott időpontban ráér.

Jelentkeztem is, hogy a párommal szívesen elmennénk Harkányba. Áron alul kínálták a lehetőséget, így nagyon meg is érte elmenni. Szerencsére az időpont mindkettőnknek jó volt.

Miután megvettem az üdülést a hirdetőtől, jobban utánanéztem, pontosan mit is kínál nekünk Harkány. A Baranya hotel wellness részében van egy hatalmas, feszített víztükrű medence, egy nagy jakuzzi, különböző szaunák és gőzkabinok, élményzuhany és persze a wellnesshez szorosan kapcsolódó masszázs igénybevételére is van lehetőség.

Ha a hotelben nyújtott wellness szolgáltatás nem lenne elég, a hotellel szemben található a világhrű harkányi fürdő.

A wellness mellett agy a gyógyfürdőt is könnyen el lehet érni. Nagyon szeretem a fürdőket, szerintem ez a legjobb módja a lazításnak. A gyógyvíz feltölt energiával, a wellness pedig gondoskodik róla, hogy kelően ellazuljunk a folytonos hajtás után.

A Baranya hotel egyébként nagyon tetszik, mert nagyon szépek a szobák, legalábbis a honlapjukon nagyon szépeket láttam. Vannak standard, standard plus, comfort és deluxe típusú szobák is, így mindenki megtalálja azt a kényelmet, amire vágyik.

A megvett nyaralásban deluxe szoba van, szóval nagyon várom már, hogy ott legyünk. Ezekhez a szobákhoz ugyanis minibár is jár, az erkélyről pedig elvileg nagyon szép a kilátás. Harkány közel van a Mecsekhez, így remek kirándulóhely is lehet. A villányi hegység is közel van, a híres Siklósi vár is könnyen elérhető innen.

Ha nem csak a gyógyvízben akarunk ülni egész nap, akkor rengeteg programot találhatunk magunknak. Pécs is közel van, mindenképpen meg akarom majd nézni a várost is, főleg a Zsolnay porcelángyárra vagyok kíváncsi.

Nagyon örülök, hogy a közösségi fórumokon akár áron aluli nyaralást is lehet találni. Rég voltunk üdülni a párommal, így nagyon várom már, hogy induljunk. A Baranya hotel és wellnessben biztosan fel fogunk tudni töltődni, és a harkányi gyógy- és strandfürdőt is mindenképpen meg akarom nézni.

Elképesztően jó lehetőség ez nekünk, amit kár lett volna kihagyni. Én és a hirdető is jól jártunk. Neki nem ment kárba az egész befizetett pénze, és mi is ki tudunk egy kicsit szakadni végre a mindennapok problémáiból.